Over

 

 

Ooit ben ik begonnen als ‘edublogger’ – ik ontdekte nieuwe dingen en wilde deze graag delen met het onderwijs. Gaandeweg merkte ik dat ik losraakte van de ‘gadgets’. Het is gaaf, ik ben nog steeds op zoek, maar het is ook overweldigend. Sterker nog: ergens druist het in tegen waar ik voor sta: niet stapelen maar ruilen. En daarvoor moet je eerst inzicht hebben, inzicht waarom je dingen doet en hoe je het kan doen. De laatste jaren houdt mij dat steeds meer bezig en dat zie ik zelf ook terug in mijn blogs. Ik probeer te spiegelen, blijf mezelf verwonderen en dingen afvragen en wil dit ook delen.

Ik wil inspireren, nieuwsgierigheid opwekken, prikkelen, bewustwording stimuleren, uitdagen. Door kleine dingen te vergroten, door wat ik zie of vind te belichten en met de nodige humor. Want je moet alles positief kritisch bekijken.

Ooit zou www.brink12.nl een kennisplatform moeten worden. Dat dacht ik 15 jaar geleden. Nu is het een kleine blogpagina, waar de mensen wel komen die specifiek iets zoeken. Ondertussen ben ik begonnen met De Kennisdelers waar ik wel die grotere ambitie heb: meer mensen hebben prachtig kleine ideeën die ze misschien wel willen delen.

1 reactie


  1. Dank voor deze prachtige genuanceerde reactie! Jan Willem Besteman.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *