Het wilde dierenorkest

Sommige boeken wil je gewoon in huis hebben, zelfs als je geen kinderen hebt of er niet mee werkt. En natuurlijk vooral ook superleuk voor de KDV’s en kleutergroepen! 

Het wilde dierenorkest is een nieuw magisch prentenboek van Dan Brown. Bij dit boek hoort een gratis app met (klassieke) muziek, raadsels en vrolijke illustraties. Het is een unieke belevenis voor kinderen en volwassenen!

In dit prentenboek neemt Maestro Muis je mee op een betoverende reis over land en over zee. Ontdek onderweg het geheim van elk dier: van de waanzinnige walvis, jakkerende jachtluipaarden en kleine kevers.

Beluister met de app (de app downloaden is wel een meerwaarde!) en QR-codes de muziekstukken, zoek op elke pagina de verborgen bezige bij en los alle raadsels op!

Dan Brown schreef en componeerde het muzikale avontuur, waarin zijn liefde voor verhalen, klassieke muziek en raadsels samenkomen in een knap georkestreerd geheel.

Check zijn video: het is echt inspirerend. Vooral het deel waarin hij vertelt over zijn jeugd, en welke invloed zijn ouders hebben gehad op zijn creativiteit en nieuwsgierigheid.  

De link naar de app: https://lnkd.in/d69vW-w

En op naar de Bruna! Of check bol.com:  https://lnkd.in/dUvzzsi

#voorlezen#taalontwikkeling#klassiekemuziek#cultuur#beleven#verwonderen#jongekind#genieten#interactiefvoorlezen#samen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *