De Kennisdelers – update

Afgelopen week heb ik mijn berichten van deze pagina overgezet naar De Kennisdelers. De pagina staat al online en is in ontwikkeling, het Instagram account vult ook al lekker.

Waarom ik het online gezet heb? Dat is toch niet handig? Normaliter lanceer je een site met veel bombarie, als deze klaar is. En dan draait de marketing machine. Ik probeer het andersom: want ondanks mijn (inspirerende 😉) document waarin ik uitgebreid beschreven heb waarom De Kennisdelers opgezet is, hoe kennis gedeeld kan worden en wat er mogelijk is blijkt dat er toch nog praktische vragen zijn.

En nu de site vast online staat maakt dit het allemaal een stuk duidelijker en krijg ik ook feedback. En dat helpt mij ook weer om de site nog beter in te richten. Het is een proces 😉

Ik had ijle hoop om dit in de zomervakantie te realiseren maar dat was natuurlijk zo onrealistisch: al bijna 20 jaar weet ik dat de zomervakantieperiode het slechtste moment is om iets te realiseren. Ik zeg bewust ‘periode’ want tel er gerust 6 weken bij: 3 weken voor de zomervakantie omdat iedereen alles af wil ronden en 3 weken erna omdat iedereen op moet starten. 🤔🙄

Maar goed, het einde is in zicht, ik ben nog met vormgeving bezig en dan kan de database gevuld worden. 🤗 Ik heb mijn deel al overgezet. En dan trap ik af met bombarie 😊

Op deze site zal ik mij meer richten op wat mij persoonlijk bezig houdt, waar ik me over verwonder en waar ik mijn mening geef. Waar ik kennis wil delen, op vlakken die niet passen bij De Kennisdelers. Kennis, met een achtergrond, want dat maakt het leuk: het speurwerk naar bronnen en deze ook meegeven. En natuurlijk de ontwikkelingen rond mijn boek 🙃

Wil je meedoen? dat kan altijd! Schrijf je in of stuur mij een app.

En uiteraard zou ik het leuk vinden als je deze site blijft volgen!

https://dekennisdelers.nl

https://www.instagram.com/kennisdelers/

Geplaatst in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.