De Kennisdelers op insta!

Na de vakantie gaan we De Kennisdelers verder optuigen. De website is al live, maar meer om nieuwsgierigen een kijkje te geven wat het wordt. Work in progress. En het mooie is, ik krijg ook waardevolle tips!

Het meest waardevolle wat ik vlak voor de vakantie te horen kreeg was het compliment rond het logo. 🤗 #mooi

Naast de kennisdelers die actief worden, en de sessies die in de carroussel komen komt er ook een blog waar kennisdelers hun verhaal kwijt kunnen en dat zal betekenen dat deze Brink12 blog in de toekomst overgaat naar De Kennisdelers.

Brink12 blijft – maar zal dan mijn persoonlijke blogsite blijven.

Ook zal er een koppeling komen met Instagram. Want ik merk dat mensen vaak op zoek zijn naar een treffende afbeelding of tekst. Ik kom ze regelmatig tegen en vanaf nu verzamel ik ze. Ik kies ze uit met zorg. Het zijn teksten die voor mij, vanuit mijn oogpunt, waardevol zijn.

Abonneer je vast – en kijk of er iets van jouw gading tussen zit. Het is gratis 😉

https://www.instagram.com/kennisdelers/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *