Boek : “trainer – en nu?”

Enkele weken geleden opperde ik het al: misschien ga ik wel een boek schrijven over het trainersvak. Want je kan nog zo goed in bepaalde materie zitten, maar als jij geen idee hebt hoe je het over moet brengen, dan heb je wel een ding.

Zo zag ik een tijd terug een trainer die letterlijk teksten oplas voor een groep waarin ze iets uitlegde. Achteraf bleek dat ze eigenlijk geen idee had hoe ze informatie over moest brengen. Een werkvorm? Een bepaalde swung? Ze had alles tot in details uitgewerkt maar het overbrengen… geen idee. En vervolgens ging ze vol goede moed aan de slag.

En dat is jammer. Want mensen trainen, opleiden, verder helpen, leren groeien is zo mooi. Maar dan moet je ze wel bereiken, aanzetten en nieuwsgierig maken.

Vorige week ben ik begonnen met het schrijven. Ik heb een uitgever gevonden waar ik mee in zee ga en ik ga het avontuur aan.

En wat toevallig is? Vanochtend kwam er een vraag, van een van de medecursisten van Piramide, in de groepsapp een vraag of iemand een boek wist met tips voor trainers 🤗 Ik heb mijn hoofdstuk indeling en de eerste 7 pagina’s opgestuurd en gelijk om feedback gevraagd EN welke dingen ze echt graag zou willen leren.

Nieuwsgierig en wil je ook meekijken en reviewen? mail me op michiel@michielmediaadvies.nl of stuur mij een appje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *